Рішення Президії ВГО УАВСТ від 01.08.22 р.

Больше
1 год 8 мес. назад #6240 от profi
profi создал эту тему: Рішення Президії ВГО УАВСТ від 01.08.22 р.
Шановні тренери-педагоги,судді основного складу УАВСТ,судді ШМС УАВСТ!!!
За рішенням Президії ВГО УАВСТ від 01.08.22 р.
Діючі Тренери та Судді УАВСТ ,які мають тренерські та суддівські книжки можуть продовжити свої ліцензії (тренерів-педагогів та суддів) на 2022-ий рік! Щоб продовжити свою тренерсько-педагогічну та суддівську офлайн чи онлайн діяльність необхідно сплатити річний внесок тренера чи судді ВГО УАВСТ.
Сума оплати залишається на рівні довоєнних цін
.А саме : 1. Тренер-педагог- 500 грв,2.Суддя -910 грв,3.Суддя ШМС (до 18-ти років)- 500 грв .В цьому році діючі судді та тренери не будуть сплачувати кошти за традиційно обов*язкові програми навчання(Конгрес).Але! Судді та тренери ,які атестуються в УАВСТ вперше зобов*язані пройти Навчальний курс (Конгрес) УАВСТ онлайн.Судді та тренери,які атестуються вперше сплачують за Навчання ,а таож річний внесок судді (тренера).
! Щоб продовжити суддівську (або /і тренерську книжку)потрібно написати на поштову скриньку Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. заяву На продовження суддівської (тренерської) ліцензії. Щоб отримати суддівську (або тренерську)книжку вперше потрібно написати Заяву на Атестацію судді (тренера-педагога ) УАВСТ Еліні Воскресенькій (голові суддівської колегії УАВСТ) на Вайбер за номером- +380677148179

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Время создания страницы: 0.716 секунд